Vacatures

De sluitingsdatum van deze vacature is verstreken

Vacature: Consultant re-integratie en outplacement

Locatie: Breda – Den Bosch – Eindhoven
Sluitingsdatum: 21 oktober 2016

Functieomschrijving

In de provincie Noord-Brabant hebben wij versterking nodig. Wij zoeken freelance consultants in of net buiten de driehoek Breda – Den Bosch – Eindhoven.

Onze consultants houden zich bezig met de uitvoering van re-integratietrajecten, outplacementtrajecten, jobcoachtrajecten en/of studie- en beroepskeuzeonderzoeken. U diagnosticeert, beoordeelt, stelt een plan op en bemiddelt de cliënt naar een betaalde arbeidsplaats of adviseert een passende studie- of beroepsrichting. Onze cliënten zijn o.a. uitkeringsgerechtigden, mensen die door omstandigheden hun werk niet meer kunnen uitoefenen, en mensen die een carrièreswitch willen maken.

Acquisitie en relatiebeheer zijn zeer belangrijke onderdelen van de functie. Wij zoeken iemand die dit als een positieve en leuke uitdaging ervaart.

Als consultant werkt u vanuit huis. De cliënten worden thuis bezocht of op een zakelijke locatie.

Functie-eisen

Allereerst is een positieve levensinstelling vereist. Ten tweede betrokkenheid bij en professionele afstand tot de problematiek van werkzoekenden en arbeidsongeschikten, en verder:

  • Minimaal HBO of universitair opleidings- dan wel werk- en denkniveau
  • Praktisch en oplossingsgericht denkvermogen
  • Volhouder en doorbijter
  • Commerciële drive
  • Sociaal vaardig en betrokken
  • In het bezit van een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer

U kunt reageren op deze vacature tot en met vrijdag 21 oktober 2016 door een email met uw cv, een motivatiebrief en een foto te sturen naar sollicitaties@demo-advies.nl t.a.v. Wim Plantinga, directeur Demo Advies.

Bedrijfsprofiel

In 1984 is Demo Advies opgericht door Wim Plantinga als adviesbureau voor werkgelegenheid. Wim Plantinga is in 1983 afgestudeerd als andragoloog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij wilde een bijdrage leveren aan het oplossen van werkloosheid en het creëren van werkgelegenheid. Intussen is het bureau uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie met een landelijk dekkend netwerk van medewerkers.

Demo Advies is actief op het gebied van:

  • Werving & selectie, Outplacement, Verzuim & re-integratie
  • Economische ontwikkeling, Werkgelegenheid
  • Studie- & beroepskeuze, Arbeidsbemiddeling

Meer informatie over ons vindt u op onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Demo-Advies