Beroepskeuzeadvies

Beroepskeuzeadvies

Welke baan past bij mij?

Heb je begeleiding nodig bij een studiekeuze of heb je moeite met het kiezen van een beroep? Of past je huidige beroep niet meer bij je en overweeg je een carriereswitch? Dan kan een beroepskeuzeadvies bij Demo Advies iets voor je zijn. Wij helpen je dan onderzoeken welke baan echt bij je past.

Professionele beroepskeuzetest

Voor iedereen die zich af vraagt “Wat wil ik worden?” is er een professionele beroepskeuzetest.
Bij het studie- en beroepsonderzoek van Demo Advies wordt er in de eerste plaats van de affiniteiten van de studiekiezer uitgegaan. Dat wil zeggen: er wordt uitgegaan van wat je écht leuk vindt om te doen. Door dit te combineren met je niveau en talenten, krijg je een goed advies waar je echt wat aan hebt.

Beroepskeuze advies ervaring

Een aantal jaren geleden heeft Jelle het studie- en beroepsonderzoek van Demo Advies onder-gaan. Hij was op de havo begonnen, maar door zijn dyslexie waren de eisen te hoog en is hij naar VMBO gegaan. Jelle wilde eerst piloot worden, maar dat doel was niet haalbaar. Na het studie- en beroepsonderzoek van Demo Advies kwam naar voren dat de horeca het beste bij hem paste. Voor Jelle is het belangrijk dat er zowel een ondernemende als dienstverlenende kant is.
Jelle heeft enorm veel plezier bij zijn studie op de Hogere Hotelschool, hij zit inmiddels in het vierde jaar.

Beroepskeuze adviseur/adviesbureau

De beroepskeuze adviseur van Demo Advies geeft je intensieve begeleiding als je moeite hebt met het kiezen van een beroep of opleiding. De beroepskeuze adviseur inventariseert met behulp van de aanpak voor individuele bemiddeling je mogelijkheden en affiniteiten. Door deze aanpak krijg je inzicht in wat je kunt, wie je bent en wat er nu echt bij je past. Op basis hiervan stelt Demo Advies zorgvuldig de best passende functie vast.

Meld je aan voor een intake

Als je je aanmeldt voor een intake wordt je gedurende het traject door dezelfde beroepskeuze adviseur begeleid. Deze is vraagbak en adviseur voor alle zaken die met het vinden van een studie of werk te maken hebben. Neem contact met ons op om te horen wat de beroepskeuze adviseur voor jou kan betekenen.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen

Demo-Advies