HULP BIJ VERLIES VAN JE WERK!

Kosteloze ondersteuning, bij het vinden van nieuw, betaald werk.

Ben je je baan of werk verloren of dreig je je werk te verliezen als gevolg van het coronavirus, dan kun je aanspraak maken op gerichte hulp bij het vinden van nieuw betaald werk.
Deze hulp wordt door de regering aangeboden vanuit de ‘Tijdelijke regeling dienstverlening COVID-19’. Dit geldt voor álle mensen die hun werk verliezen of hebben verloren. Dus ongeacht je leeftijd en dus ook bijvoorbeeld voor (voormalig) zelfstandige ondernemers. Dat betekent dat of je nu een werkloosheidsuitkering of een bijstandsuitkering hebt of binnenkort zult krijgen, je voor deze ondersteuning in aanmerking komt.
Hoe we je ondersteunen bij het vinden van nieuw, passend en leuk werk vind je op: www.demo-advies.nl/aanpak en meld je aan via deze mail.

Als ik ondersteuning wil, wat moet ik dan doen?

Vul je naam, telefoon nummer en e-mail adres in op deze mail, dan we nemen contact met je op.
Wij zorgen er dan voor dat je in aanmerking kunt komen voor deze regeling.
Vervolgens wordt je door ons dan ook verder ondersteund bij het vinden van betaald werk, dat écht bij je past.

Ook kun je, jouw contactpersoon bij het UWV of bij de Sociale Dienst van de gemeente vragen, om voor ondersteuning bij het vinden van nieuw werk, in aanmerking te komen.
Je kunt daarbij verwijzen naar de ‘Tijdelijke regeling dienstverlening COVID-19’.
Als je daarbij ook aangeeft, dat je door Demo Advies geholpen wilt worden, dan geeft het UWV of de gemeente aan ons door dat wij je verder kunnen gaan ondersteunen.
Heb je nog geen contact persoon van het UWV bel dan naar 088-8989294. Dit is het UWV telefoonnummer voor werkzoekenden.
Heb je of krijg je een bijstandsuitkering meld je dan gewoon bij de Sociale Dienst van je gemeente. Ook als je nog geen uitkering hebt aangevraagd kun je je bij het UWV of bij je gemeente melden.

Kosteloze ondersteuning

Voor jou zijn er geen kosten verbonden aan de ondersteuning. Deze worden door UWV, dan wel de gemeente betaald. Demo-Advies is een vaste, gecontracteerde samenwerkingspartner van UWV en van de gemeenten.

Meer informatie?

Bel
0521-341340

Mail
info@demo-advies.nl