Loopbaancoach

Professionele loopbaancoach

Als u wordt ontslagen of als u er achter komt dat u niet het juiste beroep hebt gekozen, kunt u gebruik maken van een professionele loopbaancoach. Ook kunnen er problemen op het werk ontstaan die u samen met een professionele coach kunt oplossen. U krijgt dan snel inzicht in de oorzaak van het probleem en kunt deze in de bron aanpakken.

Loopbaancoach Amsterdam, regio Noord-Holland

Als u het gevoel heeft dat uw werk of de organisatie waar u werkt niet meer bij u past, kunt u een loopbaancoach inschakelen. Onze coaches zijn onder andere actief in Amsterdam. Samen met de coach gaat u na wie u bent, wat u wilt, waarom u dat wilt en wat voor andere mogelijkheden er zijn. Daarbij wordt in het onderzoek ook gekeken naar wat u aankunt gezien uw achtergrond en niveau. Ook wordt er rekening gehouden met eventuele andere facturen zoals lichamelijk beperkingen, zodat er een realistische uitslag volgt.

Loopbaancoach kosten

De kosten van een loopbaancoach hangen af van verschillende facturen. Bij Demo Advies geloven we in maatwerk en op de persoon afgestemde oplossingen. Mensen die een nieuwe uitdaging en toekomst zoeken, met behulp van een loopbaancoach, gaan hier vaak financieel op vooruit. Het loont dus om in uzelf te investeren. U kunt ook kijken of er binnen uw bedrijf fondsen beschikbaar zijn voor loopbaanadvies. Zo’n fonds kan vallen onder de noemer 'scholing & opleiding'.

Loopbaantraject

Demo Advies heeft de overtuiging dat werk ook leuk kan zijn. Heel vaak komt het voor dat mensen in een functie blijven hangen die geen voldoening meer geeft. U kunt terecht bij Demo Advies voor een loopbaantraject. Wij opereren landelijk, dus in iedere regio is er een loopbaancoach die u verder kan helpen in uw loopbaan.

Loopbaancoach stappenplan

De loopbaancoach begint met een intakegesprek. Er wordt onder andere gekeken naar:

  • werkervaring en opleidingsniveau
  • huidige functie en werksituatie
  • welke wensen, affiniteiten en kwaliteiten bezit u
  • welke functies horen hierbij en welke acties en vervolgstappen kunt u ondernemen

Aan de hand hiervan wordt samen met de loopbaancoach een loopbaanplan opgesteld. Het doel van dit plan is uw eigen functioneren in kaart te brengen, en te inventariseren wat uw interesses, affiniteiten en mogelijkheden zijn. Op basis hiervan krijgt u een advies welke studie of beroepsrichting het beste bij u past.

Contact

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen