Opleidingsadvies

Wat is opleidingsadvies?

Opleidingsadvies is een persoonlijk advies dat de basis vormt bij het maken van een definitieve opleidingskeuze. Voorafgaand aan het opleidingsadvies zal de adviseur altijd vragen naar jouw achtergrond, interesses en persoonlijke voorkeuren. Bij Demo Advies doen wij dat aan de hand van een studie-en beroepskeuze onderzoek. Met de uitkomsten van dat onderzoek én onze kennis van de studie en arbeidsmarkt, kunnen wij jou hierdoor een professioneel en passend opleidingsadvies op maat geven. Zo kan jij een opleiding kiezen waar je gemotiveerd voor bent, en kan je werken aan een mooie toekomst vol perspectief!

Waarom?

Het maken van een juiste opleidingskeuze is van essentieel belang voor een succesvolle toekomst. Een goede voorbereiding hiervoor is dan alvast het halve werk. Hier geloven wij in! Daarbij zijn wij ons ervan bewust dat het (door oa het nieuwe leenstelsel) tegenwoordig belangrijk is om in één keer de juiste opleiding te kiezen. Maarja, hoe kom je er achter wat er bij je past? En er is zoveel aanbod om uit te kiezen…Persoonlijk opleidingsadvies van een extern bureau als Demo Advies kan je hier dan goed bij helpen. Zo voorkom je achteraf spijt van je gemaakte keuze, en wordt de behoefte om te switchen tot een minimum beperkt. Daarbij bespaar jij jezelf verspilling van studiejaren, extra studiekosten en frustratie. Dat gun jij jezelf toch ook?

Voor wie?

Persoonlijk opleidingsadvies is bedoeld voor mensen die hulp willen, bij het maken van hun opleidingskeuze. Demo Advies werkt met de Werkplan Methode©, waar zij al meer dan 30 jaar succesvol mee is. Het unieke aan deze methode is dat zij voor íedereen toegankelijk is. Scholieren van zowel het VMBO, MBO, HAVO als het VWO kunnen wij hiermee aan een haalbaar en duurzaam opleidingsadvies helpen. Ook is de methode uitstekend toepasbaar voor studenten die overwegen om te switchen. De Werkplan Methode© bestaat uit een eenvoudig stappenplan, en is in de jaren negentig zelfs bekroond met de Human Talent Trophy.

Vele jongeren zijn je voorgegaan en hebben bij ons een studie en beroepskeuze onderzoek met opleidingsadvies gedaan. En met zeer succesvol resultaat! Klik hier om hun ervaringsverhalen te lezen.

Wat levert het mij op?

Een studie- en beroepskeuze onderzoek met opleidingsadvies levert jou op:

  • Een schat aan nieuwe zelfkennis
  • Een top 3 van passende beroepen
  • Een studierichting met concreet opleidingsadvies op maat, gebundeld in een persoonlijke rapportage.

Waar kan ik mij aanmelden?

Ben jij ook op zoek naar een passende opleiding voor jezelf? En kom je er alleen niet uit? Meld je dan aan voor een studie en beroepskeuzeonderzoek met opleidingsadvies! Of neem gewoon contact met ons op. Dan kijken wij vrijblijvend verder hoe wij jou het beste kunnen helpen!

Overigens kunnen wij je ook helpen bij re-integratie, een loopbaanvraagstuk of met outplacement.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

=

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen