Hulp bij studiekeuze

Ik wil hulp bij studiekeuze?

Weet jij al welke studie je wilt gaan doen? Of vind je het ook zo moeilijk om een definitieve studiekeuze te maken? Vraag ons dan om hulp bij het maken van je studiekeuze!

Want een opleiding kiezen is niet eenvoudig. En het gaat niet vanzelf. Maar het is wel reuze belangrijk voor je toekomst. Dus laat je adviseren. Velen zijn je al voor gegaan. Lees hier de ervaringsverhalen van jongeren die wij reeds succesvol op weg hebben geholpen. Oók jou helpen wij graag bij het maken van deze belangrijke stap in je leven.

Wat kan ik verwachten van hulp bij studiekeuze?

Met hulp bij jouw studiekeuze streeft Demo Advies altijd naar het geven van een haalbaar en realistisch studieadvies. Dat betekent dat het advies wat wij geven naadloos aansluit op jouw affiniteiten, interesses, talenten, voorkeuren en je motivatie. Maar dat betekent ook dat wij rekening houden met eventueel aanwezige lichamelijke beperkingen, of andere belemmeringen die een rol kunnen spelen bij het maken van jouw studiekeuze.

Het is dus zinvol om bij jezelf te ontdekken waar jouw interesses liggen en wat je leuk vindt om te doen. En wij helpen jou daar graag bij! Want dat is ons vak. Dit doen wij aan de hand van persoonlijke gesprekken en vragenlijsten. Voor onze hulp bij jouw studiekeuze gebruiken wij een concreet stappenplan dat gebaseerd is op onze succesvolle Werkplan-Methode. Hier heeft Demo Advies eind jaren negentig zelfs een landelijke prijs mee gewonnen (Human Talent Trophy).

Voor hulp bij jouw studiekeuze worden gemiddeld 3 uitgebreide gesprekken gevoerd. Deze persoonlijke gesprekken duren elk ongeveer 1,5 uur. Dit kan gewoon bij jou thuis, of op andere geschikte locatie indien gewenst.

Wat levert hulp bij studiekeuze mij op?

Hulp bij studiekeuze van Demo- Advies levert jou op:

  • Een persoonlijk studie advies. Gebundeld in een professionele rapportage
  • Een concreet uitgangspunt en advies om verschillende open dagen etc. te bezoeken
  • Een overzicht van passende functie-en beroepskeuze mogelijkheden
  • Diepere zelfkennis en zelfvertrouwen
  • Overzicht en rust in je hoofd. Wij helpen structuur aan te brengen in jouw wensen en twijfels
  • Praktische tips en informatie waar jij direct iets mee kan
  • Gebruik van aanvullende diensten van Demo Advies (studiecoaching, hulp bij arbeidsbemiddeling na afstuderen, begeleiden bij het opzetten van een eigen bedrijf)
  • Kortom; Onze hulp levert jou een uitstekende basis voor het maken van de juiste studiekeuze en een stabiele toekomst!

Hoe kom ik aan hulp bij mijn studiekeuze?

Vind jij het ook lastig om helemaal alleen deze beslissing te moeten nemen? En wil jij ook professionele hulp bij je het maken van je studiekeuze? Twijfel niet langer, en meld je direct aan voor een studiekeuze traject! Of neem gewoon contact met ons op. Demo Advies helpt je dan graag en vrijblijvend verder om te kijken wat wij voor je kunnen doen.

Overigens kunnen wij je ook helpen bij re-integratie, een loopbaanvraagstuk of met outplacement.

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

=

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen