Over ons

Re-integratie & Outplacement

Studie & Beroepskeuze of Carrière switch

Economische ontwikkeling en werkgelegenheid

 

In het levensgeluk van mensen speelt werk een belangrijke rol. Wij helpen bij het vinden van werk dat echt bij hen past en waar zij passie voor hebben.

Wij helpen bedrijven kosten te besparen omtrent ziekte en andere aan arbeid gerelateerde vraagstukken. Daarnaast hebben wij het doel de werkloosheid te bestrijden en werkgelegenheid te creëren.

Persoonlijke aandacht en een methodische aanpak

Wij geven mensen en bedrijven de persoonlijke aandacht die nodig is om de kern van het probleem in kaart te brengen. Hiervoor wordt een methodische aanpak ingezet waarmee wij tot een passende oplossing komen. Dit kan eventueel tot stand worden gebracht met behulp van onze gespecialiseerde samenwerkingspartners.

Demo Advies

In 1984 is Demo Advies opgericht door Wim Plantinga als adviesbureau voor werkgelegenheid. Foto Wim PlantingaWim Plantinga is in 1983 afgestudeerd als andragoloog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij wilde een bijdrage leveren aan het oplossen van werkloosheid en het creëren van werkgelegenheid. Intussen is het bureau uitgegroeid tot een gerenommeerde organisatie met een landelijk dekkend netwerk van medewerkers.

Demo Advies is actief op het gebied van: