LANDINGPAGE = Reintegratie Pijnacker

Reintegratie bij arbeidsongeschiktheid Pijnacker

Wat doet Demo Advies Pijnacker voor jou?

Demo Advies Pijnacker helpt iemand die arbeidsongeschikt is, bij het opnieuw vinden van werk. Wanneer je een tijd uit het arbeidsproces bent geweest of vanwege arbeidsongeschiktheid niet meer deel kunt nemen aan het arbeidsproces, is het niet altijd makkelijk om de start naar werk zelf weer te maken. Dus is het zinvol een reintegratie bedrijf in te schakelen.

Waarin is Demo Advies anders dan andere reintegratie bedrijven?

Allereerst zijn we al jarenlang werkzaam in de regio Pijnacker. Omdat we hier de arbeidsmarkt goed kennen, hebben we meer succes bij het vinden van een nieuwe baan. Soms is het starten van een eigen bedrijf of het werken als zelfstandige de oplossing om weer aan het werk te komen. Ook die begeleiding geven we in de regio Pijnacker.

Bij de aanpak van Demo Advies stellen we jouw wensen centraal in het zoeken naar werk. Bovendien houden we rekening met je eventuele beperkingen en belemmeringen. Ook kijken we naar je niveau en de reële vraag op de arbeidsmarkt.

Hoe werkt Demo Advies?

Ten eerste werken we op basis van onze wetenschappelijk onderbouwde Werk Plan Methode. Hiervoor hebben we de landelijke personeelswerk prijs gekregen.

Aan de hand van de werkplan methode inventariseren we je affiniteiten en wensen. We brengen je eventuele fysieke beperkingen en andere mogelijke belemmeringen (mentaal, sociaal, relationeel, materieel en overig) in beeld. Ook kijken we naar je niveau.

Vervolgens maken we een nauwkeurig profiel van wat je precies wilt en waar we rekening mee moeten houden. Ook hulp bij het oplossen of reduceren van je beperkingen en belemmeringen hoort bij onze begeleiding.

Vanuit jouw persoonlijke profiel duiden we functies die écht bij je passen, waarvoor je gemotiveerd bent en die je ook aankunt. We zetten deze functies in volgorde van je eigen voorkeur, zodat we zicht krijgen op de door jouw meest gewenste functies. Daarnaast scannen we ook of er voor deze functies ook voldoende vraag is op de arbeidsmarkt.

Tenslotte leggen we contact met bedrijven of instellingen, waar de door jou gewenste functies kunnen worden vervuld. We helpen je bij het opstellen van je CV. Meestal bezoeken we gezamenlijk de mogelijk nieuwe werkgever voor een kennismakingsgesprek.

We helpen je vervolgens bij het tot stand brengen van het nieuwe arbeidscontract.

Ook geven we je ondersteuning in de eerste periode als je aan het werk bent. Met als resultaat dat je niet binnen korte tijd weer thuis komt te zitten.

Bovendien besteden we veel zorg aan de voorbereiding om tot een écht bij jou passende baan te komen. Dit om ervoor te zorgen dat je duurzaam weer in het arbeidsproces kunt meedraaien.

Klik hier om ervaringsverhalen te lezen van mensen die wij al succesvol hebben kunnen begeleiden.

Voor wie is reintegratie bij arbeidsongeschiktheid?

Demo Advies Pijnacker verzorgt de re-integratie voor:

Mensen met een uitkering van het UWV op grond van de:

 • Ziektewet
 • WIA
 • WGA of
 • WAJONG

Mensen met een bijstandsuitkering van de gemeente.

Mensen in loondienst, die:

 • Ziek zijn geworden.
 • Arbeidsongeschikt zijn verklaard.
 • Een arbeidsconflict hebben of kampen met functionerings problemen.
 • Begeleiding nodig hebben bij terugkeer naar werk bij de eigen werkgever(1e spoor).
 • Boventallig zijn geworden.
 • Een outplacement traject aangeboden krijgen.
 • Een loopbaan traject aangeboden krijgen

Alle andere mensen die behoefte hebben aan begeleiding naar nieuw werk of het werken als zelfstandige.

Voor mensen die als zelfstandige weer aan het werk willen gaan begeleiden we je bij het opstellen van het ondernemingsplan. Hierbij staat het verkrijgen van voldoende omzet centraal staat, zodat je er ook echt een toekomst mee kunt opbouwen.

In al deze gevallen kunnen we je verder helpen een nieuw perspectief op werk te krijgen. Soms is dat bij de huidige werkgever en soms is dat bij een nieuwe werkgever of als zelfstandige.

Heb je interesse gekregen?

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek!

Neem contact met ons op!

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen