Studiekeuze adviesbureau Bergschenhoek

Wat doet het studiekeuze adviesbureau Bergschenhoek?

Woon jij in de omgeving van Bergschenhoek en ga jij binnenkort studeren? Wil je een overwogen keuze maken, maar kom je er niet uit? Dan ben je bij het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek aan het juiste adres! Het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek werkt met getrainde adviseurs die zeer ervaren zijn met het geven van persoonlijke begeleiding. Met behulp van een bewezen succesvolle methode en aanpak, zullen wij samen gaan onderzoeken welke beroeps-en studie(richting) het beste bij jou past. Zo sta je er niet alleen voor!

Waarom hulp van het studiekeuze adviesbureau Bergschenhoek?

Het kiezen van een vervolgstudie is één van de belangrijkste keuzes die je tot nu toe moet gaan maken. Een goede begeleiding kan je daarbij helpen. Want je hebt vast wel gemerkt dat er zóveel keuze aanbod is, dat je bijna niet weet waar je moet beginnen. Herkenbaar? Geen nood. Hiervoor kan je rekenen op de ervaren adviseurs van het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek!

Want onze studiekeuze adviseurs zijn er voor jou. Zij nemen de tijd, luisteren met aandacht naar jouw verhaal, jouw dromen en ambities. Maar zij zijn ook praktisch en doelgericht. Na begeleiding van het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek weet je zeker dat je alles hebt gedaan om de juiste keuze te maken. En dat scheelt jou teleurstellingen, frustraties, maar ook een hoop geld!

Voor wie is het studiekeuze adviesbureau Bergschenhoek?

Wij vinden studiekeuze begeleiding een belangrijke en zinvolle investering in de toekomst van scholieren. Wij vinden dan ook dat deze hulp voor uiteenlopende doelgroepen toegankelijk moet zijn. Bij Demo Advies komt vrijwel iedereen in aanmerking voor een studiekeuze traject. Voor zowel MBO, HBO als WO niveau kan je bij ons terecht. Maar je bent ook welkom als je overweegt te gaan switchen. Of gewoon een loopbaanvraag hebt. Aanvullend hebben wij ook meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van mensen met fysieke beperkingen of andere problemen. Dus ongeacht jouw niveau, fase in het keuzeproces of persoonlijke situatie, wij helpen ook jóu graag bij het maken van een passende studiekeuze!

Klik hier om ervaringsverhalen te lezen van jongeren die wij al succesvol hebben kunnen begeleiden.

Wat levert het mij op?

Met behulp van een adviseur van het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek krijg jij onafhankelijk studie advies op maat. Dit studie advies ontvang jij in een persoonlijke rapportage. Daarbij levert een studiekeuze traject jou hoe dan ook meer zelfinzicht op. Je weet daarna (nog) beter wat jouw affiniteiten en interesses zijn. En waar jij goed in bent. Wij geven je zicht op passende beroepen en de haalbaarheid van jouw wensen. Aanvullend krijg je nog praktische tips, en weet je concreet welke vervolgstap je moet zetten om je aan te melden voor de studie waar je helemaal achterstaat!

Mocht je nu al enthousiast zijn en meer informatie willen, klik dan hier voor antwoorden op veelgestelde vragen.

Hoe kom ik in contact met het studiekeuze adviesbureau Bergschenhoek?

Wil jij ook graag begeleiding om in één keer de juiste studiekeuze maken? Twijfel dan niet langer. En meld je aan voor een traject via het studiekeuze adviesbureau in Bergschenhoek! Of neem gewoon contact met ons op. Dan kijken wij vrijblijvend verder hoe wij jou het beste kunnen helpen.

Overigens kunnen wij je ook helpen bij re-integratie, een loopbaanvraagstuk of met outplacement

Vrijblijvend adviesgesprek?
Bel: 0521 341 340
Of mail ons:

Binnen 24 uur een reactie, m.u.v. weekenden en feestdagen